School of Harmony

over Kiki

School of Harmony

over Kiki

OPRICHTER VAN DE

School of Harmony

Ik ben Kiki Luitwieler en ben de oprichter van de School of Harmony.

Ik heb een Bachelor en Master in klassieke zang aan het conservatorium gedaan waarin ik veel heb geleerd over de stem en de adem. Na mijn studie ben ik mij meer gaan verdiepen in het psychologische aspect van zingen. Zo heb ik onder andere een jaartraject ‘authentiek zingen’ gevolgd om los te komen van het klassieke ideaal en nog dichter bij mijn eigen geluid te komen. Deze manier van zingen is niet competitief en volledig gefocust op het geluksgevoel dat zingen je brengt! Ik werk graag vanuit zachtheid en plezier!

In 2022 heb ik een opleiding tot holistisch therapeut afgerond. Sinds begin 2023 geef ik ook holistische therapie op de School of Harmony waarbij ik zang en muziek inzet ter ondersteuning van het holistische proces. 

De technische en anatomische kennis van het instrument in combinatie met mijn intuïtieve en sensitieve aanpak maakt dat ik geloof dat ik iedereen kan helpen om meer te gaan genieten van de eigen stem.

WELKOM BIJ DE SCHOOL OF HARMONY

Harmonie door individuele aandacht

Op de School of Harmony kunnen je groepsles volgen, individuele zangles en pianoles.
We werken steeds in blokken van 10 weken, waarin we toewerken naar een presentatie, in een veilige omgeving, aan het einde van het blok.

Samen zingen

Een groot accent ligt op (meerstemmig) samen zingen.

Bevrijden van de stem

Ook ligt de focus op het bevrijden van de stem van ieder uniek individu.

Frangi Music

School of Harmony is een onderdeel van Frangi Music.

OVER

Frangi Music

De naam Frangi is ontstaan na een reis naar Indonesië in 2017. Op het eiland Bali waar ik een aantal weken Engelse les gaf ontstond mijn passie voor lesgeven, het schrijven van mijn eigen muziek en het creëren van harmonie. Op mijn laatste dag op de school kreeg ik, naast een hele hoop knutselwerkjes, een ketting van een leerling gemaakt van Frangipani bloemen.

Luister naar mijn liedje “Like the Sun” op Spotify!

Bekijk ook de website van Frangi Music

Frangi Indonesie 1
Frangi Indonesie 2
Frangi Indonesie 3
Frangi Indonesie 4

WAAROM GEEN LES PROBEREN?