Luit & Beek

theatercolleges

Luit & Beek

theatercolleges

Luit & Beek

Luit & Beek bestaat uit psycholoog en theatermaker Machteld Stakelbeek en zangcoach en muzikant Kiki Luitwieler. Samen maken ze muzikale theatercolleges, interactieve praktijkcolleges, workshops en teamdagen over levenskunst, (werk)relaties, vrouwen (én mannen) en meer.

Theater + praktijkcollege over levenskunst: Alleen Vandaag

In 2020 maakten Luit & Beek hun debuut als duo in Schouwburg Kunstmin met ‘Alleen Vandaag’, een muzikaal theatercollege gebaseerd op de vijf principes voor levenskunst die Machteld leerde van de dood en die zij beschreef in haar boek ‘Dag Dood, tot later’.

Theater Team Dag: Alleen Samen

Een vernieuwende en verfrissende aanpak om op een positieve en vreugdevolle manier samenwerkingsrelaties in jouw organisatie te versterken.

In een muzikale voorstelling van drie kwartier maken Luit & Beek op theatrale wijze de vijf principes van goede relaties inzichtelijk. Vervolgens lichten zij ieder principe afzonderlijk toe en maken we de vertaalslag van het theater naar de dagelijkse werkpraktijk. Daarna gaan de deelnemers met opdrachten aan de slag om ieder principe in actie om te zetten in hun werksituatie.

Aan het einde van de dag weet iedere deelnemer wat hij zelf concreet kan doen of laten ter versterking van de onderlinge samenwerking.

ALLE LESSEN BEKIJKEN?